Diensten

Voetreflex+

Door middel van het masseren van deze reflexzones kan invloed uitgeoefend worden op het hele lichaam.

Dat kan genezend en ondersteunend maar ook preventief werken. Een goede doorbloeding en energiedoorstroming in organen en weefsels, spieren en gewrichten zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het is een veilige en natuurlijke behandelmethode.

Tijdens de opleiding leerde ik zowel de westerse (op de voeten) als de Chinese (met meridiaanbanen) massagemethodes. Door deze samen te gebruiken worden de effecten versterkt en versneld.

Wanneer het lichaam uit balans is, kunnen allerlei klachten ontstaan. Voeding, stress, hormonen en/of emoties zijn hier vaak de oorzaak van.

De reguliere geneeskunde werkt voornamelijk alleen aan de klachten, terwijl bij VoetreflexPlus therapie ook wordt gekeken naar de oorzaak daarvan!

Mocht uw interesse gewekt zijn en wilt u graag zelf ervaren wat een VoetreflexPlus behandeling voor u kan betekenen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op.

cupping therapie

Cupping

In de Chinese Geneeskunde wordt cupping al duizenden jaren gebruikt bij chronische klachten als lage rugpijn, gewrichtspijn en luchtwegaandoeningen. Ook als je last hebt van stress, vermoeidheid, allergieën, verkoudheid of spierpijn is dit een goede methode om klachten te verlichten of te verhelpen. Het kan als aanvullende techniek in een behandeling ingezet worden, naast reflexologie, om een klacht zo effectief mogelijk te behandelen.

accupunctuur

Volgens de Oude Chinese geneeskunde zijn uw lichaam en geest één. Dit betekent dat zowel lichamelijke-, emotionele en geestelijke toestand elkaar voortdurend beïnvloeden. Ziekte is dus volgens de Traditionele Chinese geneeskunde geen losstaand verschijnsel maar eerder een lichamelijke of geestelijke uitkomst van een verstoring in het algehele welzijn.  Ik geloof dat dit ontstaat doordat de mens uit balans is en dat dit met de juiste aanpak verholpen kan worden.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

De intake duurt 1,5 uur en elke behandeling daarna duurt 1 uur. De kosten per uur zijn €50,-

Mijn behandeling wordt altijd afgestemd op uw persoonlijke klachten en/of wensen. Dit betekent in de praktijk dat er geen enkele behandeling precies hetzelfde is

Alle behandelingen bij mijn praktijk komen in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, tenminste wanneer u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Wat als u helaas niet kunt komen?
U kunt uw afspraak annuleren. Doe dit a.u.b. wel tenminste 24 uur voordat wij onze afspraak hebben.

Doet u dit later of niet? Dan ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.