mijn behandelmethode

Bij de eerste behandeling zal ik je vragen stellen en kun je vertellen wat de klachten zijn.Ik kan op mijn beurt je vertellen wat je van mij als therapeut kan verwachten. Is het gevoel wederzijds goed, dan is dat de basis om verder te gaan.

Ik stel dan, aan de hand van je inbreng, een behandelplan op.Een voetreflex behandeling duurt ca. 60 minuten. 

Bij onze tweede afspraak neem ik zo nodig een anamnese af, waarmee ik een persoonlijk behandelplan kan opstellen. Houd er rekening mee dat je dan 1.5 uur bij me bent. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Inmiddels zijn er veel ziektekostenverzekeraars die de behandelingen deels of geheel vergoeden.

Mijn behandelingen zijn er voor iedereen.

Het is heel normaal, je gaat pas hulp zoeken als je al langer last van een klacht hebt. 

In de westerse wereld is men nog niet gericht op het preventief onderhouden van lichaam en geest zodat veel klachten voorkomen kunnen worden. 

Met materiele zaken zijn we wel gewend preventief onderhoud te plegen, zoals bij auto’s en een CV ketel. En dat, terwijl als die stuk mocht gaan, er meerdere van te koop zijn.

Raar eigenlijk dan men dan géén preventief onderhoud pleegt voor dat éne lichaam dat we hebben?

Indien je interesse is gewekt en je denkt dat ik je mogelijk zou kunnen helpen, dan kun je met mij contact opnemen per telefoon, stuur mij een app, een email of middels het contactformulier.

Vertrouwen is een van de belangrijkste pijlers voor mijzelf en mijn werk.