Voetreflex

Wat is Voetreflex Plus?

Voetreflex Plus is een natuurgeneeswijze waarbij de behandeling is gericht op de totale mens, waarin lichaam, geest en emotie een eenheid vormen.

De voet weerspiegelt het hele lichaam.

Alle delen van het lichaam, zoals organen, klieren, gewrichten en spieren hebben hun eigen plek op de voeten. Dit noemt men de reflexzones.

Door middel van het masseren van deze reflexzones, kan invloed uitgeoefend worden op het hele lichaam. Dat kan genezend en ondersteunend maar ook preventief werken. Een goede doorbloeding en energiedoorstroming in organen en weefsels, spieren en gewrichten zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het is een veilige en natuurlijke behandelmethode.

Tijdens de opleiding leerde ik zowel de westerse (op de voeten) als de Chinese (met meridiaanbanen) massagemethodes. Door deze samen te gebruiken worden de effecten versterkt en versneld.

De reguliere geneeskunde werkt voornamelijk alleen aan de klachten, terwijl bij VoetreflexPlus therapie ook wordt gekeken naar de oorzaak van de klachten!

Er is een duidelijk verschil tussen Voetreflex en VoetreflexPlus.

Bij de Voetreflex behandeld men alleen de Reflexzones vanuit de voet.

Bij VoetreflexPlus behandeld men de reflexzones in de voet en de Meridiaan banen.

Mocht je interesse gewekt zijn en wilt je graag zelf ervaren wat een VoetreflexPlus behandeling voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op.

massage